Tractari Auto Vaslui - MIHAIL SERVICE S.R.L.

Tractari Auto Vaslui - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Vaslui

Tractari auto BarladSocietatea noastra pune la dispozitia clientilor bune servicii de tractari auto din Barlad, calitatea acestora fiind cu mult peste media locala.

Vasta experienta, serviciile complexe, dar si numarul mare de platforme ne face sa fim una dintre prestigioase companii din tot judetul, deoarece garantam servicii de o buna calitate, iar fara a face rabat, acestea au costuri extrem de mici.

Cu ajutorul serviciulul de asistenta rutiera, suntem la dispozitia clientilor 24/24 pentru ai ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire baterie cu cabluri, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, dar si alte situatii neprevazute.

In cazul in care, odata ajunsi la locul accidentului observam ca autovehiculul clientului are doar defecte minore, care nu necesita tractarea la un service auto pentru remedierea acestora, un mecanic al echipei noastre va insotii conducatorul auto si va repara autoturismul acestuia la fata locului.

Tarife tractari interne :

  • Auto cu masa < 1500 kg la 1.5 lei/km;
  • Auto cu masa intre 1500 si 2000 kg la 1.7 lei/km;
  • Auto cu masa intre 2000 si 3500 kg la 2 lei/km;

Tarife tractari externe :

  • Auto cu masa < 1500 kg la 0.50 euro/km;
  • Auto cu masa intre 1500 si 2000 kg la 0.70 euro/km;
  • Auto cu masa intre 2000 si 3500 kg la 0.85 euro/km;

Servicii de tractari auto Barlad

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.