Tractari Auto Ulmeni - Tractari Auto Maramures - Treger Oszkar Zoltan

Tractari Auto Ulmeni - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Ulmeni

Compania noastra Treger Oszkar Zoltan ofera servicii de tractari auto interne + externe in Ulmeni, dar si asistenta rutiera, acestea fiind calitative.

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Remorcarea autoturismului dumneavoastra pe platforma se face in conditii de siguranta maxima, transportul fiind realizat cu ajutorul autospecialelor noi, de ultima generatie acestea fiind echipate in mod corespunzator cu normele in vihoare.

Membrii echipei noastre se dedica total muncii pe care o efectueaza, acestea fiind profesionisti, lucrand cu profesionalism si seriozitate, putand apela cu incredere oricand.

Compania noastra detine un personal plin de profesionisti in domeniul remorcarilor auto, acestia fiind gata sa raspunda tuturor cerintelor cu privite la tractarile, transporturile sau asistenta rutiera.

Servicii Tractari Auto Ulmeni - Treger Oszkar Zoltan:

  • Tractari auto interne + externe;
  • Asistenta rutiera;
  • Transport auto;
  • Remorcari autoturisme;
  • Transport persoane;
  • Transport vehicule defecte sau avariate;

Oferim fiecarui client preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in nici un fel. Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie. 

Principalul lucru care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre renumitele firme din tot judetul, oferind servicii de calitate si in zonele linitrofe.

Va asteptam sa ne contactati cu incredere, la orice ora, pentru orice necesitate si pentru detalii suplimentare. 

Tractari auto Ulmeni reprezintă soluția potrivita pentru dumneavoastră deoarece:

  • Suntem o companie de incredere care va scoatem cu succes din situația delicata a problemelor cu automobilul;
  • Oferim servicii complete si sigure;
  • Suntem disponibili non-stop, la orice ora, în orice conditii meteorologice;
  • La cerere asiguram și depozitarea automobilului dumneavoastra, într-un spatiu amenajat;

Pe tot parcusul tractarii auto, autovehiculul dumneavoastra este asigurat impotriva oricaror daune.

Localizare Tractari Auto Maramures - Treger Oszkar Zoltan
Galerie Foto