Tractari Auto Timisoara - TRACTARI AUTO TIMISOARA

Tractari Auto Timisoara - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Timisoara

TRACTARI AUTO TIMIS reprezinta o companie disponibila 24 de ore din 24, scapandu-va de problemele legate de tractari auto (tractari autoturisme, tractari microbuze, tractari SUV/Jeep, tractari pe platforma) sau transport auto. De asemenea, va punem la dispozitie si serviciul de inchiriere platforme in Timisoara si intreg judetul, cat si la nivel national sau international.

Orice probleme ati avea, va garantam ca avem o solutie. Experienta indelungata, serviciile diversificate si numarul mare de platforme ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra in trafic in Timis si nu numai.

Garantam servicii de o buna calitate. Fara a influenta factorul de calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra.

Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa si a veni in ajutorul dumneavoastra. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind un partener de incredere pentru dumneavoastra.

Principalul nostru atuu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata.

Oferim cu seriozitate si promptitudine orice serviciu din domeniul tractarilor auto in Timis, iar la cerere in toata tara!

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare.

 

SERVICIILE NOASTRE

TRACTARI AUTO

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

INCHIRIERI PLATFORME

Principala caracteristica a platformelor si remorcilor date spre inchiriere de firma noastră este in primul rand calitatea si multilateralitatea.

ASISTENTA RUTIERA

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul uniunii europene la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

 

 

Localizare TRACTARI AUTO TIMISOARA
Galerie Foto