Tractari Auto Tasnad - ALI BABA SATU MARE - TRACTARI SI ASISTENTA RUTIERA

Tractari Auto Tasnad - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Tasnad

ALI BABA Ofera si Servicii Complete de Asistenta Rutiera & Tractari Auto NON STOP NATIONAL SI INTERNATIONAL

Obiectivul  companiei noastre de transport, tractari si asistenta rutiera cu sediul in Satu Mare este reprezentat de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Pentru atingerea acestui obiectiv, ALIBABA TRANS va combina  toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Program Asistenta: NON STOP

Firma noastra are o acoperire vasta in domeniul tractarilor auto si asistentei rutiere la nivel national si international

Zona 1 - Interventie Rapida:

Romania: Judetele Satu Mare, Maramures, Salaj, Cluj, Bihor

Ungaria: Judetele Szabolcs-Szatmar-Bereg, Hajdu-Bihar, Heves, Jasz-Nagykun-Szolnok, Pest

Zona 2: Romania, Ungaria, Slovenia, Cehia, Slovacia, Austria, Germania.

De asemenea, informatii despre serviciile noastre puteti gasi si pe : alibabatrans.ro

Toate Serviciile ALIBABA TRANS sunt Disponibile si in Regim de URGENTA si Interventie Rapida

Compania noastra va ofera 

 • Curse Satu-Mare Budapesta
 • Curse Satu-Mare Debrecen
 • Transport Privat la Cerere
 • Asistenta Rutiera si Tractari

Efectuam tractari si transport pentru:

 •  Tractari & Transport Auto
 •  Tractari Utilitare, Camioane
 •  Transport Utilaje Industriale
 •  Transport Utilaje Constructii
 •  Transport Utilaje Agricole
 •  Transporturi Speciale

Parcul de Autoutilitare, Autocamioane si Utilaje specifice Asistentei Rutiere, Tractarilor, Transportul de Marfuri si Agabaritice de care dispunem poate raspunde oricaror nevoi de la simple pana la complexe in conditii costeficiente, la preturi avantajoase:

 • Platforme de diferite capacitati pentru transportarea autoturismelor, microbuzelor, camioanelor si utilitarelor
 • 4 autocamioane cu diferite capacitati de incarcare, macara pana la 24 tone
 • Autoturisme de asistenta, interventie si prim ajutor echipata cu scule profesionale
 • Microbuze 6-20 locuri pentru transportul pasagerilor sau calatorilor daca este cazul
 • Oferim parcare pazita pentru depozitarea autoturismelor, autoutilitarelor, sau a valorilor.

Interventiile se pot efectua cu mecanic autorizat pentru testarea sistemelor, respectiv remedierea problemelor pe loc atunci cand situatia o permite.

Serviciile noastre va stau la dispozitie intern si international cu o echipa serioasa, rapida si calitativa.

 Serviciile noastre complete

1. ASISTENTA RUTIERA si TRACTARI:

Asistenta in caz de accident si Asistenta tehnica telefonica

Reprezitna serviciul prin care oferim consultanta, asistenta Telefonica, informatii tehnice pentru situatia in care sunteti implicat intr-un accident.

Depanare la locul evenimentului

Reprezinta serviciul de depanare a autovehiculului avariat, realizat de catre o echipa de interventie la locul evenimentului.

Tractarea auto

Reprezinta serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate.

Transportul persoanelor

Reprezinta serviciul de transport al pasagerilor aflati in autovehiculul avariat, de la locul evenimentului catre destinatie sau o destinatie intermediara, o unitate de cazare etc. Dispunem de microbuse cu o capacitate cuprinsa intre 6 si 20 locuri cu platforme de diferite capacitati pentru transportarea autoturismelor, microbuzelor si a pasagerilor daca este cazul. Serviciul se efectueaza:

 • cu autovehiculele de interventie in limita locurilor disponibile;
 • cu autovehicule de transport persoane in cazul in care numarul pasagerilor depaseste capacitatea autovehiculul de interventie;

2. SERVICII SUPORT COMPLEMENTARE:

Cazare

Reprezinta serviciul de cazare organizat de catre noi in unitatile de cazare partenere, pentru pasagerii din autovehiculul avariat. Asiguram de un raport calitate / pret convenabil in functie de nevoile dumneavostra.

Autovehicul la schimb

Reprezinta serviciul prin care va punem la dispozitie un autoturism de schimb in regim de rent-a-car. Asiguram disponibilitate, diferiete clase de autoturisme la un pret corect, convenabil adaptat nevoilor dumneavoastra.

Repatriere pasageri

Reprezinta serviciul de transport al pasagerilor din autovehiculul avariat, de la locul evenimentului la adresa de rezidenta in conditii costeficiente:

prin intermediul serviciilor de transport in comun (curse regulate), tren, microbus, autocare sau punem la dispozitia dumneavoastra un autovehicul sau microbus cu sofer in cazul in care nu este posibila sau nu se doreste repatrierea prin intermediul transportului in comun

repatriere autovehiculTasnad

Repatriere autovehicul

Reprezinta serviciul de transport al autovehiculului avariat la adresa de rezidenta realizat cu personal si autovehicul specializat, in cazul in care nu se opteaza pentru repararea intr-un service local, in zona in care a intervenit defectiunea, sau a avut loc accidentul.

Parcare

In situatia in care autovehiculul trebuie sa astepte reparatia, tractarea, sau repatrierea, acesta va fi parcat. Dispunem de parcare auto proprie, supravegheata video si pazita non stop.

Organizare livrare piese de schimb sau bunuri

Reprezinta serviciul de organizare transport si livrare de piese de schimb sau bunuri la locatia la care se afla vehicului avariat la un moment dat sau la o adresa indicata de catre proprietar.

Monitorizare reparatii in ateliere service

Reprezinta serviciul prin care initiam si pastram o comunicare permanenta cu unitatea reparatoare (la care autovehiculul a fost transportat in vederea repararii).

Galerie Foto