Tractari Auto Targu Secuiesc - Trans 24 FVC

Tractari Auto Targu Secuiesc - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Targu Secuiesc

Firma Trans 24 FVC specializata de tractari, transport camioane de tonaj greu, utilaje atat la nivel intern cat si international. Fara a face rabat de la calitate oferim serviciile de tractari auto cu costuri minime pentru dumneavoastra. 

Firma noastra a cunoscut o crestere continua in ceea ce priveste dezvoltarea afacerii, astfel va oferim o gama diversificata de servicii de transport autovehicule si utilaje de orice tonaj.

Avem posibilitatea de a transporta o gama variata de autovehicule: camioane, dube si dubite, autoutilitare, masini de teren, utilaje, etc.

Firma de tractari auto Trans 24 FVC efectueaza servicii de tractari auto non-stop Targu Secuiesc pe platforma orice autovehicul si utilaje de mare tonaj si transport local, intern (Romania) si international.

Dintr-o preocupare constanta fata de calitatea si profesionalismul serviciilor de tractari auto pe care le prestam, putem sa actionam pentru rezolvarea problemelor dvs. intr-un scurt timp si cu adecvate mijloace de tractare in functie de autoturismul si de complexitatea avariei survenite.

In cazul in care ati ramas in pana sau pur si simplu aveti nevoie de serviciul nostru pentru a tracta un autoturism sau un utilaj de mare tonaj ne puteti apela cu incredere 24/7.

Oferim servicii profesionale de tractari la preturi accesibile indiferent de locatia unde va aflati. In acelasi timp va oferim suport pentru tractarea autoturismelor, dube si alte utilaje de mare tonaj in vederea efectuarii inspectiei RAR pentru auto neinmatriculate sau fara autorizatie provizorie de circulatie.

Transportul autovehiculelor se face cu autoplatforma autorizata si specializata cu care putem transporta autoturisme. Avem platforme dotate cu trolii electrice de un randament ridicat, pentru a putea interveni chiar si in cele mai grele situatii.

Autovehiculul dumneavoastra va fi transportat pe platforma in conditii de siguranta pana la cel mai apropiat service sau pana la locul indicat de dumneavoastra. Avem parteneriat cu service-uri auto de la nivel local, iar la cererea

clientului, gasim cea mai rapida rezolvare.

Prin calitate, seriozitate si promptitudinea de care dam dovada am reusit sa ne impunem in domeniul tractarilor auto, transportului autoturismelor pe platforma, asistentei rutiere si depanarilor auto in judetul Brasov si nu numai.

Scopul nostru este sa ajutam soferii cu informatiile necesare de care acestia au nevoie in momentul in care autovehiculele lor au o problema tehnica, defectiune sau au fost avariate in urma unui accident rutier.

Suntem la dispozitia fiecarui client cu preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in nici un fel. Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie. 

Servicii de tractari auto Targu Secuiesc :

 • Dispunem de mai multe autospeciale;
 • Oferim o gama completa de servicii de tractari;
 • Colaboram cu firme de asigurari;
 • Tractam autovehiculul la destinatie;
 • Preluam si predam autovehiculul;
 • Fotografiem autovehiculele avariate;
 • Oferim asistenta la intocmirea actelor prevazute de lege;
 • Dispunem de rapiditate in transport;
 • Transportam persoanele din autovehiculul avariat;

 

Transport utilaje de mare tonaj. Preturi transport utilaje

Firma noastra presteaza si servicii de tractari utilaje de constructii, agricole sau echipamente industriale. Pentru preturi si detalii, va rugam sa ne contactati.

Piata noastra principala este reprezentata de judetul Brasov si localitatile limitrofe, dar preluam comenzi de tractari autovehicule si transport utilaje si echipamente atat in restul tarii, cat si in alte tari din Europa.

Pe tot parcusul tractarii auto, autovehiculul dumneavoastra este asigurat impotriva oricaror daune.

 

Trans 24 FVC Tractari Non-Stop reprezinta solutia potrivita pentru dumneavoastra deoarece:

 • Suntem o companie de incredere care va scoatem cu succes din situaČ›ia delicata a problemelor cu automobilul;
 • Oferim servicii complete si sigure;
 • Suntem disponibili non-stop, la orice ora, in orice conditii meteorologice;
 • La cerere asiguram si depozitarea automobilului dumneavoastra, intr-un spatiu amenajat;
 • Asiguram incarcare si transport  pentru camioane de tonaj greu, utilaje avariate, accidentate sau partial functionale.
 • Posibilitatea de a transporta mai multe camioane si utilaje in acelasi timp.

Tractari auto Covasna

Localizare Trans 24 FVC
Galerie Foto