Tractari Auto Targu Neamt - CIP TRANS S.R.L.

Tractari Auto Targu Neamt - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Targu Neamt

TRACTARI AUTO CIP TRANS S.R.L. - TARGU NEAMT reprezinta o companie disponibila 24 de ore din 24, in fiecare zi, scapandu-va de problemele legate de tractari auto (tractari autoturisme, tractari microbuze, tractari SUV/Jeep, tractari utilaje agrigole-  tractari pe platforma) sau transport auto. 

Indiferent de problema intampinata, vom gasi solutia la rezolvarea acesteia. Vasta experienta pe care am dobandit-o pe parcursul anilor de activitate in tractari auto, serviciile diversificate, ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra intampinate in trafic in Targu Neamt si nu numai.

TRACTARI AUTO TARGU NEAMT - CIP TRANS ofera servicii calitative. Fara a influenta in vreun fel factorul de calitate, oferim serviciile de tractari auto la costuri accesibile pentru dumneavoastra. Dispunem de flota, masini in perfecta stare de functionare la standarde moderne, inclusiv remorci.

Indiferent de conditiile meteo sau starea carosabilului ne-am antrenat pentru a fi pregatiti in orice clipa sa venim in ajutorul dumneavoastra in cel mai scurt timp. Experienta noastra in domeniul tractarilor auto ne recomanda ca fiind una dintre renumitele firme ce ofera servicii de tractari auto.

Oferim cu seriozitate si promptitudine orice serviciu din domeniul tractarilor auto in Targu Neamt, iar la cerere in toata tara!

  • Tractari auto avariate
  • Tractori auto defecte
  • Tractari auto pentru remat
  • Tractari auto RAR
  • Tractari auto incendiate
  • Tractari auto programul rabla
  • Tractari transport utilaje agricole

SERVICIILE NOASTRE

TRACTARI AUTO

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non-stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non-stop cu autoplatforma in Targu Neamt si nu numai la avantajoase preturi de pe piata.

Firma noastra dispune de personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand intampinati o problema cu masina.

Localizare CIP TRANS S.R.L.
Galerie Foto