Tractari Auto Targu Mures - Tractari Auto Mures - RoxyRo

Tractari Auto Targu Mures - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Targu Mures

Compania noastra Tractari auto - RoxyRo va ofera o gama completa de servicii de tractari auto in Targu Mures, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara, pe drumul European E60, Autostrada A3, Autostrada A10 si toate zonele limitrofe. De asemenea, sub aria noastra de acoperire se afla si zonele dinspre Cluj si Alba.

Respectul, dar si seriozitatea de care da dovada echipa noastra ne-a ajutat sa ajungem una dintre prestigioase firme de tractari auto din Targu Mures, primind multe recomandari din partea clientilor, aceste afiind extrem de multumiti de serviciile oferite.

Dati va aflati intr-un impas, nu ezitati sa ne sunati. Nu este necesar decat sa ne dati un telefon si vom ajunge la locatia mentionata de dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil.

Serviciile noastre de tractari auto va stau la dispozitie non stop, la orice ora si in orice zi pentru a va putea rezolva problemele cu promptitudine si profesionalism in Targu Mures. Va vom tracta autovehiculul blocat pana la destinatia dorita de dumneavostra la unul dintre bune tarife de pe piata.

Tractari Auto - A3 - Cluj - Targu Mures

Fie care ati alimentat gresit, sau ca bateria masinii dumneavoastra s-a descarcat sau trebuie inlocuita, ca ati intampinat un accident va puteti baza pe serviciile oferite de catre compania noastra de asitenta rutiera si tractari auto, indiferent de ora la la care aveti nevoie de noi.

De asemenea, compania noastra transporta diferite utilaje pentru constructii, dar si utilaje agricole, incercand sa ne extindem limitele cand vine vorba de transport. De aceea, membrii echipei noastre incearca sa gaseasca de fiecare data rutele optime pentru ca transportul sa se desfasoare in deplina siguranta si sa ajuta la destinatia dorita intr-un scurt timp.

Servicii oferite de catre compania noastra:

  • Tractari auto;
  • Remorcari;
  • Asistenta rutiera;
  • Interventii rapide;
  • Transport marfa;
  • Transport pe platforma;
  • Autoutilitare;
  • Tractari camioane;
  • Utilaje industriale;
  • Utilaje agro;

Indiferent de problema intampinata, vom gasi solutia la rezolvarea acesteia. Vasta experienta pe care am dobandit-o pe parcursul anilor de activitate in tractari auto, serviciile diversificate, ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra intampinate in trafic in Targu Mures si nu numai.

ASISTENTA RUTIERA IN TARGU MURES

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Localizare Tractari Auto Mures - RoxyRo
Galerie Foto