Tractari Auto Ramnicu Valcea - SC Aliana COS SRL

Tractari Auto Ramnicu Valcea - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Ramnicu Valcea

Tractari auto Ramnicu ValceaCompania noastra va pune la dispozitie bune servicii de tractari auto din Ramnicu Valcea, printre care se afla dezmembrarile, remorcarile si tractarile auto.

Remorcarea autoturismului dumneavoastra pe platforma se face in conditii de siguranta maxima, transportul fiind realizat cu ajutorul autospecialelor noi, de ultima generatie acestea fiind echipate in mod corespunzator cu normele in vihoare.

Noi credem ca suntem o buna si profesionista firma de tractari auto si asistenta rutiera din tot judetul, deoarece dispunem de o moderna si performata baza tehnica.

Datorita platformelor performante pe care le detinem, va garantam transportul autoturismului dumneavoastra in bune conditii de siguranta.

Principalele noastre obiective sunt rapiditatea si promtitudinea serviciilor oferite clientilor, dar si experienta in acest domeniu. Atingerea tuturor acestor lucruri ne-a facut sa fim una dintre prestigioase agentii care se ocupa cu tractarile auto din tot judetul.

Tractari auto interurban :

  • Masa < 1500 kg la 1.7 lei/km;
  • Masa > 1500 kg la 1.8 lei/km;
  • SUV-uri sau utilitare la 2 lei/km;

Tractari auto extern :

  • Masa < 1500 kg la 0.50 euro/km;
  • Masa > 1500 kg la 0.70 euro/km;
  • SUV-uri sau utilitare la 1 euro/km;

Servicii de tractari auto Ramnicu Valcea

Galerie Foto
    Nici o galerie foto disponibila.