Tractari Auto Racari - JINGA SOF TRACTARI AUTO S.R.L.

Tractari Auto Racari - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Racari

JINGA SOF AUTO S.R.L. va ofera complexe servicii de tractari auto din Racari, preturile fiind extrem de favobrabile. Oferim fiecarui client preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in nici un fel.

Principala caracteristica care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre renumitele firme din tot judetul, oferind servicii de aceeasi calitate si in zonele linitrofe.

Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie.

Datorita experientei indelungate in domeniul tractarilor auto, agentia noastra a reusit sa isi consolideze treptat o imagine remarcabila printre clientii care au apelat cu incredere la serviciile oferite de catre noi.

Oferim cu seriozitate si promptitudine orice serviciu din domeniul tractarilor auto in Racari!

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare si utilaje agricole, stivuitoare, 10-12 Tone;

 

SERVICIILE OFERITE DE JINGA SOF AUTO RACARI:

TRACTARI AUTO

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, suntem gata sa preluam oricand apelul tau. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu tine, informandu-te cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la tine, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia ta non stop pentru a te ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Efectuam tractari auto non stop in Racari la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

Nu iti ramane decat sa ne contactezi pentru a ne comunica distanta, in baza careia iti putem calcula oferta. 

Pe tot parcusul tractarii auto, autovehiculul dumneavoastra este asigurat impotriva oricaror daune.

 

 

 

Galerie Foto