Tractari Auto Piatra Neamt - CIP TRANS S.R.L.

Tractari Auto Piatra Neamt - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Piatra Neamt

Tractari auto Piatra-neamtTractari Auto Piatra Neamt - CIP TRANS S.R.L. ofera servicii diversificate care pot solutiona problema automobilului dumneavoastra atat in judetul Neamt, cat si national. Avem la indemana PLATFORME AUTO bine echipate cat si
solutiile necesare.

Programul de functionare CIP TRANS este 24/24, 7 zile pe saptamana indiferent de conditiile meteo sau de starea carosabilului. Ne puteti contacta fara nici o problema oricand, scapandu-va de problemele legate de tractari auto Piatra Neamt (tractari autoturisme, tractari microbuze, tractari SUV/Jeep, tractari utilaje agrigole-  tractari pe platforma) sau transport auto. 

Indiferent de problema intampinata, vom gasi solutia la rezolvarea acesteia. Vasta experienta pe care am dobandit-o pe parcursul anilor de activitate in tractari auto, serviciile diversificate, ne recomanda drept solutia problemelor dumneavoastra intampinate in trafic in Targu Neamt si nu numai.

Avem destula experienta in domeniul tractarilor auto in Piatra Neamt, va oferim preturi competitive, iar dedicarea si implicarea in serviciile prestate ne diferentiaza de celelate firme de tractari. Venim in sprijinul dumneavoastra cu
servicii de tractari auto in Piatra Neamt.

Fara a influenta in vreun fel factorul de calitate, oferim serviciile de tractari auto la costuri accesibile pentru dumneavoastra. Dispunem de flota, masini in perfecta stare de functionare la standarde moderne, inclusiv remorci.

Firma noastra dispune de personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand intampinati o problema cu masina.

Oferim cu seriozitate si promptitudine orice serviciu din domeniul tractarilor auto in Piatra Neamt, iar la cerere in toata tara!

  • Tractari auto avariate
  • Tractori auto defecte
  • Tractari auto pentru remat
  • Tractari auto RAR
  • Tractari auto incendiate
  • Tractari auto programul rabla
  • Tractari transport utilaje agricole

De ce sa alegi firma de tractari auto Piatra Neamt?

  • Tarife avantajoase - va oferim preturi accesibile si transparenta inca de la inceput.
  • Punctualitate - promptitudinea si seriozitatea ne definesc.
  • Flexibilitate - printr-un program non-stop ne adaptam la nevoile dumneavoastra cu servicii complete de tractari auto in Piatra Neamt.

SERVICIILE CIP TRANS

TRACTARI AUTO PIATRA NEAMT

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA PIATRA NEAMT

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non-stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non-stop cu autoplatforma in Piatra Neamt si nu numai la avantajoase preturi de pe piata.

Noi facem tot posibilul ca serviciile oferite sa fie la nivelul asteptarilor fiecarui client si sa il ajute pe acestea sa treaca prin momentele de dificultate, deoarece echipa noastra stie ca un client multumit reprezinta o viitoare recomandare pentru alti viitori clienti.

Membrii echipei noastre va ofera asistenta imediata si suport pentru a putea solutiona cat mai rapid incidentul prin tractarea auto a automobilului dumneavoastra, indiferent de imprejurimile in care s-a desfasurat accidentul.

Servicii tractari auto Piatra-neamt

Localizare CIP TRANS S.R.L.
Galerie Foto