Tractari Auto Patirlagele - ADC EXPERT MOTORS SRL

Tractari Auto Patirlagele - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Patirlagele

ADC EXPERT MOTORS SRL - Tractari Auto Buzau

Compania ADC Expert Motors SRL-D efectueaza tractari auto cu platforme profesionale de mic si mare tonaj NON-STOP indiferent de locatie sau complexitate.

Suntem singura companie de tractari, depanari si asistenta auto din judetul Buzau cu personal calificat, profesionist si prompt si un parc auto complet utilat pentru orice situatie sau provocare in domeniul tractarilor auto si a asistentei rutiere. 

Daca aveti probleme cu masina, sunati acum la numerele de telefon afisate in partea stanga pentru ca suntem singura companie disponibila NON-STOP, oricand, oriunde si rapizi !

Pentru atingerea acestui obiectivelor propuse, combinam toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile clientilor in conditii stabilite in prealabil.

Serviciile de tractari auto se pot efectua atat pe plan intern cat si international cu posibilitatea de a transporta unul sau mai multe autoturisme noi sau second hand, autoturisme accidentate sau defecte, utilaje agricole, ambarcatiuni, remorci, rulote etc. Tarifele practicate sunt la un mic pret din Romania. Pentru distante mai mari de 350 Km tarifele pot fi negociate.

Pentru mai multe detalii si informatii cu privire la ofertele noastre de pret va rugam sa ne contactati apeland la numerele de telefon afisate.

De asemenea, oferim si servicii de depanare auto, piese auto multimarca si inmatriculari Bulgaria.

Indiferent de distanta sau natura problemelor intampinate cu autoturismul dumneavoastra puteti apela cu o mare incredere si siguranta la serviciile de depanare auto NON-STOP oferite de ADC Expert Motors SRL.

Nu este nici o problema, se intampla oricui un scurt electric, o curea uzata, o rezerva defecta, o pana de combustibil sau alte lucruri pe care nu le puteti anticipa... dar important este sa stiti faptul ca vom fi acolo unde aveti nevoie, la orice ora.

Personalul nostru specializat va v-a oferi solutia o rapida si eficienta pentru a va pune autoturismul in miscare si a va aduce in siguranta la destinatie

 

depanare auto, tractare auto, transport autoturisme

SERVICIILE NOASTRE

  • TRACTARI
  • DEPANARE AUTO
  • INMATRICULARI BULGARIA
  • PIESE AUTO 

Principalul nostru atuu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata.

tractari auto Patirlagele

Pentru mai multe detalii si informatii cu privire la ofertele noastre de pret va rugam sa ne contactati apeland la numerele de telefon afisate.

 

Galerie Foto