Tractari Auto Oradea - MARPENCAR SERVICE SRL

Tractari Auto Oradea - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Oradea

Marpencar Service este la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete de cu un service auto complet echipat, asistenta rutiera si tractari auto Non Stop in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau si Nucet.

Cand aveti mai multe optiuni de a transporta autovehicule, va doriti o firma cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport, la pretul corect si respectand timpii impusi.

Societatea noastra aplica si promoveaza preturi NEGOCIABILE in functie de distanta, ora sau programari anterioare. De asemenea, oferim servicii de asistenta rutiera, iar daca problemele nu se pot remedia la fata locului, va stam la dispozitie cu un service auto complet echipat.

Reprezentam o firma de specialisti in tractari din Bihor si va oferim o gama completa de servicii de tractari in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau si Nucet. putem transporta autovehicule, avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere.

Pe toata durata transportului, autoturismul dvs este in perfecta siguranta pe platforma auto, in grija unei firmei noastre specializate, ce lucreaza la preturi avantajoase.

Desfasuram servicii de tractare, depanare, asistenta rutiera Bihor, interventii rapide, transport autoturisme si masini pe platforma, defecte sau avariate, transport marfa, transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR sau Programul Rabla, REMAT.

Va oferim servicii non stop de remorcare pentru transport autoturisme . Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri este NON STOP. Si pentru ca am hotarat sa venim in sprijinul partenerilor si de clientilor am redus tarife pentru tractari in Caras Severin sau pe raza judetului, in gama mica de autovehicule.

tractari auto Oradea

Serviciile noastre de tractari sunt disponibile non stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi un scurt timp de interventie il avem in Bihor si judetele limitrofe. La cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

Servicii

  • tractari autoturisme 
  • microbuze 
  • tractari utilaje 
  • transport pe platforma 
  • depanare rapida 
  • asistenta rutiera
  • service auto

Principalul obiectiv reprezentat al companiei noastre de tractari auto din Bihor este reprezentat de de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

asistenta rutiera Oradea

Galerie Foto