Tractari Auto Odorheiu Secuiesc - Allegroline S.R.L.

Tractari Auto Odorheiu Secuiesc - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Odorheiu Secuiesc

Tractari Harghita - Allegroline S.R.L. ofera servicii NON STOP in domeniul tractarilor auto in judetul Harghita, pentru autoturisme, jeep-uri, autoutilitare, diverse utilaje care pot fi transportate pe platforma.

Compania noastra efectueaza servicii de tractari auto in Odorheiu Secuiesc,  24 de ore din 24, dar si remorcari sau transport autoturisme, transport marfuri, toate acestea in interiorul judetului, dar si in intreaga tara.

In prezent, detinem performate autospeciale din toata tara, cu ajutorul carora operatiunile de recuperare si incercare le putem efectua fara probleme, indiferent de natura accidentului.

Pe langa faptul ca oferim o gama larga de servicii, ne putem mandrii cu faptul ca oferim acelasi tratament nu doar autovehiculelor ci si posesorilor acestora.

Compania noastra incearca sa ajute toti conducatorii auto prin serviciile oferite cu ajutorul retelei nationale de asistenta ruteiera si al partenerilor din intreaga tara. Am reusit sa alegem doar parteneri profesionisti, acestia fiind dotati cu echipamente corespunzatoare, fiind selectati dupa criterii bine stabilitie.

Ne puteti contacta la unul din numerele de telefon ce va sunt prezentate in stanga pagini sau prin email, tariful final stabilindu-se doar dupa o convorbire cu unul din angajatii nostri de la dispecerat. Asiguram transportul persoanelor aflate in autovehiculul avariat, de la locul incidentului pana la destinatia dorita.

Serviciul nostru de ASISTENTA RUTIERA este disponibil 24 de ore din 24. Noi intervenim intr-un scurt timp la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport ajutandu-va astfel prin transportarea autoturismului in service-ul ales de dumneavoastra, in functie de cerintele situatiei in care va aflati.

SERVICII Allegroline S.R.L.

  •   tractari auto interne
  •   asistenta rutiera;
  •   depanare auto;
  •   interventii rutiere în caz de accident;
  •   transport rable remat;
  •   transport utilaje pana in 4 tone;
  •   tractari mașini avariate;
  •   numere roșii expirate;
  •   recuperari din noroi, zapada, nisip, zone greu accesibile.

 

NON-STOP LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRA

Indiferent de ora, conditii meteo sau locul unde ai intampinat problema, nu ezitati sa ne contactati si garantam un raspuns rapid si eficient nevoii dumneavoastra.

La randul nostru, suntem posesori de automobile, si stim ca probabilitatea ca un incident sa se iveasca la orice ora, este destul de mare, ca urmare va oferim servicii de tractari auto 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Contactati-ne si noi va vom rezolva problema! Suntem la dispozitia dumneavoastra si vom ajunge rapid!

Tractare autoturismului

Reprezinta serviciul de transport al autovehiculului avariat catre un service pentru diagnoza completa si remedierea defectiunilor constatate.

Localizare Allegroline S.R.L.
Galerie Foto