Tractari Auto Moreni - Tractari Auto Mihai

Tractari Auto Moreni - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Moreni

Tractari Auto Moreni va ofera complexe servicii de tractari auto din Dambovita, preturile fiind extrem de favobrabile. Oferim fiecarui client preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in nici un fel. Tractam autoturisme, ATV-uri si motociclete, autoutilitare si utilaje agricole in deplina siguranta, dispunem de autoutilitare moderne si asigurare CMR.

Principala caracteristica care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre renumitele firme din tot judetul, oferind servicii de aceeasi calitate si in zonele linitrofe.

Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie.

Datorita experientei indelungate in domeniul tractarilor auto, agentia noastra a reusit sa isi consolideze treptat o imagine remarcabila printre clientii care au apelat cu incredere la serviciile oferite de catre noi.

Oferim cu seriozitate si promptitudine orice serviciu din domeniul tractarilor auto in Dambovita!

  • Tractari auto non-stop;
  • Tractari auto pe platforma auto;
  • Tractari auto la preturi rezonabile;
  • Tractari auto in conditii de siguranta;
  • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
  • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
  • Transport auto, remorcari auto;
  • Tractari autoutilitare si utilaje agricole;

Dispunem de un amplu parc de platforme auto, amplasate strategic in intregul judet Dambovita. Suntem cunoscuti pentru punctualitatea si promptitudinea noastra, calitati care ne-au adus recunoasterea in randul clientilor.

SERVICIILE OFERITE DE MIHAI TRACTARI AUTO MORENI:

TRACTARI AUTO DAMBOVITA

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, suntem gata sa preluam oricand apelul dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA DAMBOVITA

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Efectuam tractari auto non stop in judetul Dambovita la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand aveti o problema cu masina.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Pe tot parcusul tractarii auto, autovehiculul dumneavoastra este asigurat impotriva oricaror daune.

Localizare Tractari Auto Mihai
Galerie Foto