Tractari Auto Marghita - DUMISIM TRANS

Tractari Auto Marghita - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Marghita

DUMISIM TRANS - TRACTARI BIHOR este la dispozitia dumneavoastra cu servicii complete de asistenta rutiera si tractari auto nationale Non Stop in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau si Nucet.

Cand aveti mai multe optiuni de a transporta autovehicule, va doriti o firma cu experienta care sa stie sa se ocupe in mod profesional de transport, la pretul corect si respectand timpii impusi.

Societatea noastra aplica si promoveaza preturi NEGOCIABILE in functie de distanta, ora sau programari anterioare. De asemenea, oferim servicii de asistenta rutiera, iar daca problemele nu se pot remedia la fata locului, va vom transporta autoturismul la un service auto agreat de dumneavoastra.

Reprezentam o firma de specialisti in tractari din Bihor si va oferim o gama completa de servicii de tractari in Oradea, Salonta, Marghita, Sacueni, Beius, Valea lui Mihai, Alesd, Stei, Vascau si Nucet. putem transporta autovehicule, avariate, utilaje, autoutilitare, atv-uri, motociclete sau scutere. 

Nu ezitati sa ne contactati: 0744.809.408 !!!

Pe toata durata transportului, autoturismul dvs este in perfecta siguranta pe platforma auto, in grija unei firmei noastre specializate, ce lucreaza la preturi avantajoase.

Desfasuram servicii de tractari nationale, tractari internationale, depanare, asistenta rutiera Bihor, interventii rapide, transport autoturisme si masini pe platforma, defecte sau avariate, transport marfa, transport masini cu numere expirate pe platforma pentru RAR sau Programul Rabla, REMAT.

Va oferim servicii non stop de remorcare pentru transport autoturisme . Pentru ca problemele care necesita servicii de tractari apar tot timpul, programul de lucru cu clientii si de preluari cereri este NON STOP. Si pentru ca am hotarat sa venim in sprijinul partenerilor si de clientilor am redus tarife pentru tractari in Marghita sau pe raza judetului, in gama mica de autovehicule.

tractari auto Marghita

Serviciile noastre de tractari sunt disponibile non stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi un scurt timp de interventie il avem in Bihor si judetele limitrofe. La cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

Servicii DUMISIM TRANS

 • tractari auto nationale;
 • tractari buldoexcavatoare, tractoare
 • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice;
 • chesoane cu autoplatforma de 8m L;
 • recuperari si ridicari cu macara din prapastie, santuri etc.;
 • asistenta rutiera;
 • interventii rapide si depanare vehicule;
 • transport marfa;
 • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate;
 • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze;
 • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate;
 • tractari si transport pe platforma de masini pentru Programul Rabla;
 • transport utilaje industriale si utilaje agro pana la 16 tone;

Principalul obiectiv reprezentat al companiei noastre de tractari auto din Bihor este reprezentat de de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Localizare DUMISIM TRANS
Galerie Foto