Tractari Auto Hunedoara - Miclea Radu DAN-I-I

Tractari Auto Hunedoara - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Hunedoara

Miclea Radu DAN-I-I va pune la dispozitie servicii rapide de tractari auto din Hunedoara, acestea fiind oferite de catre o echipa competenta si profesionista disponibilă 24/24h.

Oferim fiecarui client preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in niciun fel. Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie.

Principalul lucru care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre renumitele firme din tot judetul, oferind servicii de calitate si in zonele linitrofe.

Compania noastra ofera servicii de tractari auto non-stop in Hunedoara, tractari interne + internationale, echipa noastra fiind gata sa preia la orice ora apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura telefonic, informandu-va cu privire la procedura de interventie precum si timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra.

Principalul nostru atuu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata.

Serviciile noastre de tractari auto Hunedoara va stau la dispozitie NON STOP. Transportam autoturisme, autoutilitare, autovehicule de marfa, defecte sau avariate cu platforma in jud. Hunedoara, tara si strainatate.

SERVICIILE NOASTRE DE TRACTARI AUTO ACOPERA SI ZONA TRANSALPINA !!! 

Tractari auto Huneodara Miclea Radu DAN-I-I

Serviciul de tractari auto Hunedoara este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. 

Efectuam tractari auto non- stop cu autoplatforma in Hunedoara la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina. 

tractari auto hunedoara

Servicii oferite :

 • Depanare;
 • Asistenta rutiera;
 • Interventii rapide;
 • Transport marfa;
 • Tractari interne;
 • Tractari internationale;
 • Tractari utilaje pana in 9 tone;
 • Turism + camion;
 • 5 locuri + platforma;
 • Transport Turism + persoane;
 • Transport vehicule defecte sau avariate;

Orice probleme ati avea, va garantam ca avem o solutie. 

Transport persoane / Turism Huneodara Miclea Radu DAN-I-I

Societatea noastra are experienta vasta in transportul intern si international de persoane si va pune la dispozitie pentru transportul turistic, vehicule moderne conduse de soferi experimentati in traficul national si international.

Asistenta rutiera Hunedoara

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri, in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand aveti o problema cu masina.

Localizare Miclea Radu DAN-I-I
Galerie Foto