Tractari Auto Hateg - Miclea Radu DAN-I-I

Tractari Auto Hateg - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Hateg

Miclea Radu DAN-I-I va pune la dispozitie bune servicii de tractari auto din Hunedoara, Hateg, acestea fiind oferite de catre o echipa competenta si profesionista disponibila 24/24h.

Tractari Auto Hateg are ca principale atuuri calitatea, promtitudinea si punctualitatea serviciilor oferite. Avand o vasta experienta pe piata tractarilor auto, in intreg judetul Hunedoara, cat si la nivel national si international, oferim servicii prompte, respectandu-ne intotdeauna clientii si partenerii nostri. Apelati oricand cu incredere pentru tractari auto Deva, Hunedoara, Petrosani, Vulcan, Lupeni, Petrila, Orastie, Brad, Simeria, Calan, Hateg, Uricani, Geoagiu si Aninoasa, depanare auto, transport utilaje, tractari camioane si asistenta rutiera NON STOP!

Oferim fiecarui client preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in niciun fel. Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie.

Principalul lucru care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre renumitele firme din tot judetul, oferind servicii de calitate si in zonele linitrofe.

Compania noastra ofera servicii de tractari auto non-stop, echipa noastra fiind gata sa preia la orice ora apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura telefonic, informandu-va cu privire la procedura de interventie precum si timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra.

SERVICIILE NOASTRE DE TRACTARI AUTO ACOPERA SI ZONA TRANSALPINA !!! 

Servicii oferite :

 • Depanare;
 • Asistenta rutiera;
 • Interventii rapide;
 • Transport marfa;
 • Tractari interne;
 • Tractari internationale;
 • Tractari utilaje pana in 9 tone;
 • Turism + camion;
 • 5 locuri + platforma;
 • Transport Turism + persoane;
 • Transport vehicule defecte sau avariate;

Tractari auto Hateg Miclea Radu DAN-I-I

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. 

Efectuam tractari auto non- stop cu autoplatforma in Hateg la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina. 

Transport persoane / Turism Hateg Miclea Radu DAN-I-I

Societatea noastra are experienta vasta in transportul intern si international de persoane si va pune la dispozitie pentru transportul turistic, vehicule moderne conduse de soferi experimentati in traficul national si international.

Asistenta rutiera Hateg

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri, in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

tractari auto hunedoara

Localizare Miclea Radu DAN-I-I
Galerie Foto