Tractari Auto Cotnari - TRACTARI AUTO IASI

Tractari Auto Cotnari - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Cotnari

tractari auto iasi

TRACTARI AUTO IASI reprezinta o firma specializata in tractari si asistenta auto, care ofera servicii profesionale pentru a veni in intampinarea eventualelor probleme legate de autovehiculele dumneavoastra, in judetul Iasi si nu numai. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam.

UNIC IN JUDETUL IASI ! DACA APELATI DE 5 ORI LA FIRMA NOASTRA DE TRACTARI AUTO, A-6-A OARA VA TRACTAM GRATIS !!!

FIRMA NOASTRA DETINE AUTOTURISM SPRINTER CU CABINA DUBLA CE POATE TRANSPORTA PANA LA 7 PERSOANE, NEFIIND NEVOIE DE INCA O MASINA PENTRU TRANSPORTUL DUMNEAVOASTRA!

TRACTARE SI TRANSPORT AUTO RAPID, LA PRETURI IMBATABILE !

Punem la dispozitia clientilor nostri solutii eficiente in domeniul asistenČ›ei rutiere, pentru a gasi si oferi rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule in Iasi, Pascani, Harlau, Targu Frumos, Podu Iloaiei, cat si la nivel national.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta.

Suntem pregatiti sa satisfacem solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP, prin personal cu inalta calificare si experienta (interna si internationala), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

Avem o vasta experienta pe piata tractarilor, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de clienti.

tractari auto, remorcari auto, asistenta rutiera

 

Cateva din serviciile oferite: tractari auto Iasi / remorcari auto Iasi / asistenta rutieraIasi/ transport masini avariate Iasi/ transport utilajeIasi/ depanari auto Iasi

Serviciile de tractari sunt prestate cu autoutilitare specializate. Astfel, pe tot parcursul tractarii auto autovehiculul este asigurat impotriva oricaror daune.

Va asteptam sa ne contactati cu incredere, non stop, pentru orice necesitate, sau pentru alte detalii.

tractari auto NON STOP

Serviciile noastre complete 

  • Tractari auto Iasi
  • Asistenta auto Iasi
  • Remorcari auto Iasi
  • Transport autoturisme Iasi
  • Transport utilaje Iasi
  • Depanari Iasi

tractare auto Cotnari

Localizare TRACTARI AUTO IASI
Galerie Foto