Tractari Auto Cisnadie - ALEX - EURO - TRANS

Tractari Auto Cisnadie - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Cisnadie

tractari auto CisnadieALEX-EURO-TRANS va sta la dispozitie NON-STOP, cu servicii complete de tractari si asistenta auto auto in Sibiu, cat si pe teritoriul Romaniei sau al Uniunii Europene, asigurand rapiditate in transport, putand transporta 2 autovehicule simultan.

Autospecialele companiei noastre sunt dotate cu dispozitive electro - hidraulice de ridicare-tractare performante! 

In afara serviciilor de tractari auto va punem la dispozitie un service auto echipat complet, transport auto si depanare.

Punem la dispozitia clientilor nostri solutii eficientel in domeniul asistenČ›ei rutiere, pentru a gasi si oferi  rapid potrivite solutii de refacere a mobilitatii atat pe partea de tractare/transport autovehicule in Sibiu, Agnita, Avrig, Copsa Mica, Dumbraveni, Medias, Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Saliste si Talmaciu.

Nu va ramane decat sa ne contactati pentru a ne comunica distanta, in baza careia va putem calcula oferta. 

Suntem pregatiti sa satisfacem solicitarile dumneavoastra NON-STOP, prin personal cu inalta calificare si experienta (interna si internationala), care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

Avand o vasta experienta pe piata tractarilor si am reusit sa ne facem un renume in domeniul tractarilor auto, dand dovada de profesionalism si seriozitate fata de clienti. 

Autovehiculele cu care lucram sunt in stare perfecta de functionare personalul este calificat si experimentat, asigurand servicii de calitate la un bun pret. 

Transportam urmatoarele:   

 • utilaje pana la 10 t   
 • autoturisme mici   
 • autoturisme (tip jeep)   
 • autoutilitare    
 • autovehicule de marfa     
 • motociclete
 • ATV-uri
 • persoane

asistenta auto Cisnadie

Apelati cu incredere pentru servicii de  tractari auto, depanare auto, remorcare auto, asistenta rutiera, o echipa de profesionisti!

Atuurile noastre sunt:

 • tractare non - stop
 • dotari corespunzatoare
 • personal calificat si experimentat
 • incarcare si descarcarea autovehiculului in bune conditii
 • asigurarea autovehiculului transportat
 • transportul persoanelor din masina la destinatia solicitata

tractari Romania

 

ASIGURAM SERVICII COMPLETE

SERVICE AUTO SIBIU

Personalul specializat va sta la dispozitie pentru orice fel de reparatii la orice marca auto cu echipamente de ultima generatie.

TRANSPORT AUTO SIBIU

Firma ALEX - EURO - TRANS ofera servicii de transport auto intern si international (autoturisme/autoutilitare) pe platforma avand o capacitate de transport de patru autoturisme simultan sau de doua jeep-uri/ dubite. Pe toata durata transportului (de la locul de încarcare pâna la descarcare) autovehiculele transportate sunt asigurate prin polita încheiata de societatea noastra în limita sumei de 100.000 USD.

Preluam comenzi atât pentru autovehicule noi cât si pentru autovehicule second-hand sau avariate. În cazul în care doriti sa importati sau sa exportati un autovehicul nu ezitati sa ne contactati. Serviciul de dispecerat va prelua imediat comanda dumneavoastra si va organiza transportul, confirmându-va telefonic prin e-mail sau prin fax data în care se va efectua acel transport auto

DEPANARE AUTO

Pentru a diminua neplacerile cauzate de imobilizarea pe sosea a autovehiculului in timpul calatoriei dumneavoastra, puteti apela numerele noastre, urmand ca un echipaj de interventie sa ajunga la dumneavoastra in un scurt timp (in functie de locul producerii avariei, de conditiile meteorologice si de trafic). In cazul unor defectiuni minore echipajul de interventie va acorda asistenta rutiera necesara remedierii avariei.

ASISTENTA RUTIERA

In urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc( ex: pana, infundare filtru motorina, sau avand la dispozitie piese pe stoc si la comanda necesare pentru micile defectiuni) fara a mai fii necesara tractarea , noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7 zile, prin serviciul nostru de tractari auto si asistenta rutiera.

depanare auto Cisnadie

 

Localizare ALEX - EURO - TRANS
Galerie Foto