Tractari Auto Buzau - ADC EXPERT MOTORS SRL

Tractari Auto Buzau - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Buzau

tractari buzau

\ADC Expert Motors SRL-D te ajuta cand ramai in pana cu tractari auto Buzau, realizate cu platforme profesionale de mic si mare tonaj NON-STOP indiferent de locatie sau complexitate.

Oferim servicii de tractari Buzau, depanari si asistenta auto cu personal calificat, profesionist si prompt si un parc auto complet utilat pentru orice situatie.

Daca ai probleme cu masina, suna acum la numerele de telefon afisate in partea stanga pentru ca suntem disponibili NON-STOP, oricand, oriunde si rapizi !

Pentru a te ajuta pe tine, clientul nostru, combinam toate serviciile necesare, respectand tipul de serviciu cuvenit fiecarui caz in parte, ordinea si conditiile de organizare si furnizare a serviciilor, fiind orientati intotdeauna catre nevoile tale in conditii stabilite in prealabil.

Serviciul de tractare auto Buzau se poate realizat atat pe plan intern cat si international cu posibilitatea de a transporta unul sau mai multe autoturisme noi sau second hand, autoturisme accidentate sau defecte, utilaje agricole, ambarcatiuni, remorci, rulote etc. Pentru distante mai mari de 350 Km tarifele pot fi negociate.

De asemenea, oferim si servicii de depanare auto, piese auto multimarca si inmatriculari Bulgaria.

Indiferent de distanta sau natura problemelor intampinate cu autoturismul tau, poti apela cu o mare incredere si siguranta la serviciile de depanare auto NON-STOP oferite de ADC Expert Motors SRL.

Nu este nici o problema, se intampla oricui un scurt electric, o curea uzata, o rezerva defecta, o pana de combustibil sau alte lucruri pe care nu le puteti anticipa... dar important este sa stiti faptul ca vom fi acolo unde aveti nevoie, la orice ora.

Personalul nostru specializat este gata la orice ofere sa iti ofere solutia rapida si eficienta pentru a va pune autoturismul in miscare si a te aduce in siguranta la destinatie

 

tractare auto buzau

Tractari Auto Buzau Non Stop

  • TRACTARI
  • DEPANARE AUTO
  • INMATRICULARI BULGARIA
  • PIESE AUTO 

Principalul nostru atuu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto, cat si experienta in domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata.

tractari auto Buzau

Pentru mai multe detalii si informatii cu privire la ofertele noastre de pret va rugam sa ne contactati apeland la numerele de telefon afisate.

 

Galerie Foto