Tractari Auto Buhusi - Tractari Auto Bacau S.C. Bengall S.R.L.

Tractari Auto Buhusi - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Buhusi

Obiectivul  companiei noastre de tractari si asistenta rutiera Bengall S.R.L. cu sediul in Bacau este reprezentat de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii in un scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Oferim fiecarui client preturi convenabile, fara a scadea calitatea serviciilor in nici un fel. Indiferent ce vreme este afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie.

Principalul lucru care ne recomanda este vasta experienta in domeniul tractarilor auto, fiind una dintre bunele firme din tot judetul, oferind servicii de aceeasi calitate si in zonele limitrofe.

Compania noastra ofera servicii de tractari auto non-stop, echipa noastra fiind gata sa preia la orice ora apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura telefonic, informandu-va cu privire la procedura de interventie precum si timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra.

Oferim cu seriozitate si promptitudine orice serviciu din domeniul tractarilor auto in Bacau, iar la cerere in toata tara!

 • Tractari auto non-stop Bacau;
 • Tractari auto pe platforma auto Bacau;
 • Tractari auto la preturi rezonabile Bacau;
 • Tractari auto in conditii de siguranta Bacau;
 • Tractari rapide oriunde aveti nevoie Bacau;
 • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie Bacau;
 • Transport auto, remorcari auto Bacau;
 • Tractari autoutilitare si utilaje Bacau
 • Tractari camioane;
 • Remorcari camioane;
 • Recuperare camioane accidentate.

SERVICIILE OFERITE DE BENGALL S.R.L.

TRACTARI AUTO BACAU

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelurile dumneavoastra. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu dumneavoastra, informandu-va cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la dumneavoastra, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA BACAU

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia dumneavoastra non stop pentru a va ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic. Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Romania si pe teritoriul Uniunii Europene la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte si zona mare de acoperire sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

Localizare Tractari Auto Bacau S.C. Bengall S.R.L.
Galerie Foto