Tractari Auto Brasov - Tractari Auto Aron Brasov

Tractari Auto Brasov - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Brasov

tractari auto BrasovTractari Auto Aron Brasov - asigurăm servicii de tractări auto rapide și ieftine atât pe tot teritoriul țării, cât și și la nivel internațional.

Compania noastră de tractări și asistență auto fiind localizată în Brașov, rapide intervenții pentru tractări auto vor avea loc în Codlea, Zărnești, Râșnov, Cristian, Bran, Brașov și zonele Făgăraș, Ghimbav, Săcele, Feldioara, Rupea, Șercaia și Predeal.

Dacă ai rămas în impas, sună-ne și intervenim cât în un scurt timp posibil !

Odată ajunși la destinație, urcăm autovehiculul cu probleme, în condiții de siguranță, pe platforma MAN. Specialiștii noștri vor monta sistemele de susținere și protecție pe automobil, astfel încât tractarea să se producă fără riscuri.

Tractarea auto nu implică niciun efort suplimentar din partea ta. Vom tracta automobilul pe platformă și apoi îl vom transporta la destinația indicată de tine. La cerere, putem transporta automobilul până la un apropiat service cu care noi colaborăm, pentru a asigura reparațiile necesare.

Serviciile de tractare sunt destinate posesorilor de autovehicule, autoutilitare, utilaje agricole și buldoexcavatoare, atât timp cât greutatea acestora este sub 5000 kg.

Tariful nostru este negociabil pentru distanțele peste 100 km.

Tractări Auto Aron reprezintă soluția optima pentru dumneavoastră deoarece:

 • Suntem o companie de încredere care te scoatem cu succes din situația delicată a problemelor cu automobilul
 • Oferim servicii complete și sigure, astfel încât nu mai este nevoie să apelezi la altă companie pentru reparații și depozitare
 • Suntem disponibili non-stop, la orice oră, în orice condiții meteorologice
 • Deținem o platformă MAN cu o capacitate de transport de până la 5000 kg
 • Colaborăm cu toate service-urile auto autorizate și te ducem până la un apropiat, în un scurt timp
 • La cerere asigurăm și depozitarea automobilului tău, într-un spațiu amenajat
 • Oferim servicii de transport pe tot teritoriul țării dar și la nivel internațional
 • Suntem specializați și pe tractări și remorcări utilaje agricole, tractoare, utilaje de construcții, dube, bob-cat, motostivuitoare, autovehicule neînmatriculate, remorci auto ITP și RAR, dezmembrări auto, programul RABLA, remorci, rulote și orice alt tip de vehicul sau utilaj cu capacitatea de până la 12000 kg.

asistenta auto Brasov

RAPORT CORECT CALITATE - PREȚ

Prețuri începând de la 85 Ron. Unul dintre mari avantaje oferite de ADC tractări auto este transparența prețurilor serviciilor și dovadă că oferim într-adevăr ieftine tractări auto. Consultând lista noastră de prețuri sau folosind calculatorul de tarife, veți ști ce cost presupune serviciul solicitat .

CALITATEA SUPERIOARĂ A SERVICIILOR PRESTATE

Serviciile de tractare vor avea exact calitatea așteptată sau chiar un nivel superior. Abordarea noastră este întotdeauna orientată către client, încercând în acest mod să câștigăm mai întâi de toate , respectul și aprecierea tuturor proprietarilor de autovehicule care au apelat la serviciile noastre.

tractari Brasov

NONSTOP LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ

Indiferent de oră, zi sau locul în care va aflați, contactați-ne și vom răspunde prompt nevoii dumneavoastră. Suntem la rândul nostru posesori de autoturisme și știm că incidente de orice natură sau accidente se pot ivi la orice oră din zi sau noapte , prin urmare va oferim serviciile noastre de tractări auto 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămâna.

Sună-ne și noi vom interveni! Suntem pregătiți non-stop, indiferent de vreme, să ajungem cât mai rapid la tine să te scăpăm de problemele automobilului tău!

Serviciile noastre

 • Tractari auto
 • Service auto
 • Depozitare auto

 servicii tractare auto

Localizare Tractari Auto Aron Brasov
Galerie Foto