Tractari Auto Braila - BYG - Auto - Tractari si asistenta auto Braila

Tractari Auto Braila - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Braila

tractari auto BrailaBYG - Auto - Tractari si asistenta auto Braila asigura servicii profesionale de asistenta rutiera si tractari auto in judetul Braila si la solicitare in intreaga tara, de peste 5 ani, cu pasiune si responsabilitate fata de clientii nostrii si participantii la trafic.

Efectuam servicii de tractari auto in Braila la mici preturi garantate. Seriozitatea, rapiditatea, promptitudinea si eficienta ne recomanda ca fiind o buna alegere! Compania noastra ofera tractari auto Braila ieftine pentru masina ta indiferent de ora sau de situatie.

Exista multe alte companii de tractari auto care isi asuma riscuri in locul dumneavostra si va tracteaza automobilul fara sa indeplineasca toate conditiile legale cauzandu-va astfel pagube ulterioare care pot fi mult mai grave decat cele initiale.

Cand cautati compania de remorcare, luati o decizie in cunostinta de cauza. Alegerea celei mai bune companii de tractari auto pe platforma nu depinde doar de echipamentul folosit, pentru ca multe companii de remorcare utilizeaz─â tipuri de echipamente similare. Calitatea si eficienta serviciilor furnizate si pretul joaca un rol important, de asemenea. Va asiguram ca firma noastra dispune de o echipa de specialisti dotata cu echipamente moderne care au o experienta indelungata in domeniu, oferind astfel servicii profesionale.

Noi iti suntem alaturi Non-Stop si intervenim in un scurt timp de la apelul dat de tine.

Indiferent daca ai ramas fara baterie si masina nu mai porneste, sau esti implicat intr-un eveniment rutier si ai nevoie de o tractare auto, noi iti suntem alaturi!

Serviciile de tractare auto au la baza platforma auto Iveco echipata dupa noi si performante standarde.

Pentru ca nu practicam taxe ascunse, te atentionam ca tariful de stationare practicat pentru durata de imobilizare a platformei este de 40-50 lei/ora, ca preturile se majoreaza cu 20% pe timpul noptii si pe perioada sarbatorilor legale; de asemenea, tarifele se maresc atunci cand conditiile atmosferice sunt nefavorabile.

Pretul serviciilor executate in oras porneste de la 70 Ron, iar pretul extern pleaca de la 1 Ron / Km. Toate estimarile de pret au la baza greutatea masinii si distanta pe care se va efectua serviciul.

Cel mai bine este sa ne contactezi  la 0743 160 160 pentru o estimare de pret referitoare la serviciile noastre. 

asistenta auto Braila

In procesul de tractare sunt puse la dispozitia clientilor:

 • Tractare auto 24 h din 24 h,
 • Remedierile usoare au loc la fata locului sau in service.
 • Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta,
 • Asigurarea autovehiculului transportat cu asigurare CMR,
 • Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta,
 • Putem sa va punem la dispozitie o masina provizorie.
 • Serviciile sunt prestate cu autovehicule in stare perfecta de functionare, cu personal calificat si amabil.

Suntem pozitionati ca o firma care-si ofera serviciile accentuand permanent calitatea serviciilor si siguranta clientilor.

remorcari Braila

Compania noastra ofera pe langa serviciile standard de tractari auto si alte servicii aditionale:

 • asistenta rutiera non-stop,
 • deschiderea usilor sau portierelor blocate (interventie non-distructiva),
 • transport auto,
 • transport motociclete si ambarcatiuni,
 • service auto.

Ne recomanda promtitudinea cu care intervenim, si parerea clientilor multumiti, noi stim ca nu-ti doresti sa astepti cu orele ca o masina de tractari sa apara.

Nu incerca sa gasesti singur solutii, suntem aici, stim sa tratam problema, sa o rezolvam, ca tu sa fii linistit!

Localizare BYG - Auto - Tractari si asistenta auto Braila
Galerie Foto