Tractari Auto Bistrita - BBBTractari Bistrita

Tractari Auto Bistrita - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Bistrita

Agentia noastra, BBBTractari Bistrita va pune la dispozitie o gama larga de servicii de tractari auto in Bistrita interne + externe, preturile acestora fiind mici de pe piata, calitatea acestora fiind ireprosabila datorita echipei profesioniste.

BBBTractari - Tractari Auto Bistrita ofera asistenta pe timp de iarna, daca motorul nu mai porneste din cauza frigului si a bateriei slabe, daca masina dumneavoastra este acoperita de zapada, daca nu puteti sa mai intrati in autoturism din cauza chederelor lipite de usi si a gerului, dar si in multe alte cazuri. Ne mandrim cu o experienta vasta de peste 5 ani in domeniul tractarilor si transportului auto.

Principalul nostru atu il reprezinta rapiditatea si promptitudinea serviciilor noastre de tractari auto din Bistrita, cat si experienta dobandita in acest domeniu, calitati ce ne-au adus contracte importante de-a lungul activarii noastre pe piata, astfel dezvoltandu-ne un portofoliu impresionant de clienti si parteneri in toata tara.

Oferim disponibilitate extinsa indiferent de conditiile meteo pentru tractari autoturisme si utilaje agricole pana in 3,5 tone avariate sau neavariate. 

Platforma noastra dispune de 7 locuri disponibile, garantandu-va spatiu suficient pentru transport.

Detinem autospeciale performante, de ultima generatie, iar cu experienta noastra in domeniu, va oferim servicii de calitate, odata contactati vom interveni in locatia si problema solicitata, intr-un scurt timp cu o solutie optima pentru orice problema pe care o intampinati.

De ce sa alegeti BBBTractari Bistrita:

 • Avem solutii garantate in rezolvarea problemelor dumneavoastra;
 • Dispunem de un personal calificat cu grad de specializare;
 • Oferim clientilor sfaturi extrem de utile in orice problema;
 • Oferim preturi mici, dumneavoastra avand posibilitatea sa negociati;
 • Pe baza unor contracte, putem oferii discounturi;

Efectuam non-stop servicii de tractari-remorcari auto pe platforma si transport autoturisme, transport de marfuri, in Bistrita.

tractari auto bistrita

Servicii complete Tractari Auto Bistrita:

 • Depozitare in conditii sigure.
 • Transport utilaje agricole pana in 3,5 tone;
 • Tractari Auto Non-Stop Bistrita;
 • Asistenta rutiera Non-Stop;
 • Expertize tehnice;
 • Tractari nationale + internationale.

Suntem pregatiti sa satisfacem solicitarile dumneavoastra cu tractari auto NON-STOP in Bistrita, prin personal cu calificare si experienta, care sta la dispozitia dumneavoastra cu servicii de tractare profesionale pentru orice tip de autovehicul sau utilaj.

Tractari auto Bistrita

Localizare BBBTractari Bistrita
Galerie Foto