Tractari Auto Barlad - TRACTARI AUTO TCC VASLUI

Tractari Auto Barlad - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Barlad

TRACTARI AUTO TCC VASLUI reprezinta o firma de tractari auto localizata in Vaslui, specializata in tractari de toate tipurile, in anii nostri de experienta intalnind aproape toate situatiile posibile.

Angajatii nostri sunt instruiti si experimentati, pregatiti sa intervina prompt in orice situatie, iar programul nostru este Non - Stop.

Dispunem de platforme auto in Barlad de capacitate mare dotate cu macara, echipamente hidraulice si trolii electrice performante care pot interveni cu succes chiar si in dificile solicitari pentru tractari. 

Vasta experienta, serviciile complexe, dar si numarul mare de platforme ne face sa fim una dintre prestigioasele companii din tot judetul, deoarece garantam servicii de calitate, iar fara a face rabat, acestea au costuri extrem de mici.

Va asiguram ca autoturismul dumneavoastra va fi transportat in perfecta siguranta pe toata durata tractarii, experienta noastra indelungata si numarul mare de clienti multumiti garantand calitatea serviciilor prestate.

Principalul obiectiv reprezentat al companiei noastre de tractari auto din Barlad este reprezentat de de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul dumneavoastra, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje industriale, agricole sau de constructii intrun scurt timp posibil in conditii costeficiente.

Servicii complete de tractari auto Barlad:

 • tractari auto.
 • tractari internationale.
 • remorcari auto avariate sau cu defectiuni tehnice.
 • asistenta rutiera.
 • interventii rapide si depanare vehicule.
 • transport marfa.
 • transport pe platforma si tractari de masini noi sau avariate.
 • tractari si transport pe platforma masini de teren, autoutilitare, dube si microbuze.
 • transport pe platforma si tractari de masini cu numere expirate.
 • tractari si transport pe platforma de masini pentru Programul Rabla 2013.
 • transport utilaje industriale si utilaje agro pana in 5 tone.

Lista de mai sus nu este definitiva, la cerere va putem pune la dispozitie echipaje specializate pentru aproape orice tip de solicitare. Va rugam sa ne contactati si vom gasi o solutie impreuna, oricare ar fi problema.

tractari auto barlad

Serviciile noastre de tractari Barlad sunt disponibile non-stop pe intreg teritoriul Romaniei, desi un scurt timp de interventie il avem in judetul Vaslui si judetele limitrofe. La cerere, putem efectua tractari si in afara Romaniei, pretul urmand a fi negociat in functie de distanta si timpul necesar.

Daca sunteti o companie ce dispune de un parc auto, putem negocia un tarif lunar in baza caruia sa va asigurati serviciile noastre de tractari ori de cate ori este necesar.

Intervenim prompt la orice ora din zi sau din noapte !!!

Localizare TRACTARI AUTO TCC VASLUI
Galerie Foto