Tractari Auto Alexandria - Tractari Auto Alexandria

Tractari Auto Alexandria - reprezinta pagina unde veti gasi informatii despre tractari auto - transport pe platforma - remorcare - asistenta rutiera Alexandria

Scopul nostru este de a veni in ajutorul celor ce necesita servicii tractari auto in Alexandria, Rosiorii de Vede, Turnu Magurele, Zimnicea si Videle, asistenta rutiera, tractari nationale si internationale. Compania noastra de tractari si asistenta rutiera Alexandria este reprezentata de refacerea rapida a capacitatii de deplasare a autovehiculul tau, respectiv asigurarea mobilitatii indiferent daca este cazul unor autoturisme, autoutilitare, utilaje industriale, agricole sau de constructii intr-un timp scurt, in conditii costeficiente. Suntem punctuali si devotati in domeniul in care activam.

Fie ca detii un autoturism, fie ca doresti tractari utilaje agricole sau industriale in Alexandria si judetul Teleorman, echipa noastra cu vasta experienta in acest domeniu, profesionisti si seriosi, ajunge la tine intr-un timp optim.

Tractari auto Alexandria iti ofera preturi accesibile, fara sa afecteze in vreun fel calitatea serviciilor prestate. Indiferent de vremea de afara sau in ce stare se afla carosabilul, compania noastra s-a antrenat pentru a fi pregatita in orice clipa si pentru a veni in ajutorul fiecarui client aflat in nevoie. Toate tarifele percepute de noi sunt corecte, pretul comunicat prin telefon fiind cel real. Nu avem comisioane ascunse.

Firma noastra ofera servicii de tractari auto non-stop in Alexandrianational si international echipa noastra fiind gata sa preia la orice ora apelul tau. Pe toata durata interventiei vom tine legatura telefonic, informandu-te cu privire la procedura de interventie precum si timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la locatia indicata de tine.

Prestam cu seriozitate si promptitudine servicii de tractari auto in Alexandria!

 • Tractari auto non-stop Alexandria;
 • Tractari internationale;
 • Tractari auto pe platforma auto;
 • Tractari auto la preturi rezonabile;
 • Tractari auto in conditii de siguranta;
 • Tractari rapide oriunde aveti nevoie;
 • Tractari auto folosind utilaje performante de ultima generatie;
 • Transport auto, remorcari auto;
 • Tractari autoutilitare si utilaje agrigole si industriale pana la 15 t;
 • Remorcari auto din nisip, noroi si zapada;

 

Cum procedam?

 • Ne contactezi, ne transmiti locatia si problema cu care te confrunti;
 • Pornim intr-un timp scurt catre locatia indicata de tine;
 • Iti rezolvam problema la fata locului sau te transportam la locatia dorita de tine;

SERVICIILE OFERITE DE TRACTARI AUTO ALEXANDRIA:

TRACTARI AUTO ALEXANDRIA

Serviciul de tractari auto este disponibil 24 ore din 24 / 7 zile din 7, operatorii nostri sunt gata sa preia oricand apelul tau. Pe toata durata interventiei vom tine legatura cu tine, informandu-te cu privire la procedura de interventie, timpul aproximativ in care echipajul de tractare va ajunge la tine, precum si costurile interventiei.

ASISTENTA RUTIERA ALEXANDRIA

Prin serviciul de asistenta rutiera suntem la dispozitia ta non stop pentru a te ajuta in caz de pana, alimentare gresita cu carburant, pornire cu cabluri in cazuri de baterie descarcata, inlocuire acumulatori, inlocuire becuri, diverse situatii neprevazute ce pot aparea in trafic.

Efectuam tractari auto non stop cu autoplatforma in Alexandria la avantajoase preturi de pe piata. Personalul calificat, promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, numarul mare de platforme, seriozitatea cu care tratam fiecare comanda in parte sunt argumentele noastre care ne recomanda de fiecare data cand ai o problema cu masina.

Daca ai ramas impotmolit, contacteaza-ne si te scoatem rapid! Nu iti ramane decat sa ne contactezi pentru a ne comunica distanta, in baza careia iti putem calcula oferta.

Localizare Tractari Auto Alexandria
Galerie Foto