Alegerea Masinii De Tractari Auto

Tractari autoFiecare om are nevoie la un moment dat de o asistenta rutiera, indiferent de masina pe care acesta o conduce. De aceea, este necesar ca acesta sa stie din timp ce masina l-ar putea remorca fara sa reprezinte vreo problema.

7 sfaturi pentru a alege masina corecta

1. Greutatea masinii

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa aflati ce greutate are masina dumneavoastra deoarece unele masini pot cantarii 750 de kg, dar de exemplu rulotele pot ajunge si pana la 2500 de kg.

2. Capacitatea de tractare a masinii

Producatorii de automobile publica capacitatile de remorcare a masinilor pe care le detin. Este necesar sa va orientati in asa fel incat sa gasiti o masina care poate face fata tractarii.

3. Greutatea maxima cu frana sau fara

Cantitatea cu frana se refera la remorcile si rulotele care sunt cuplate la sistemul de franare al autovehiculului si au propriile lor frane care sunt activate in momentul in care apasati pedala. In cazul in care masina nu are propriile sale frane, aceasta trebuie sa cantareasca mult mai putin decat greutatea specificata de producatorii de autovehicule.

4. Cele mai bune masini pentru tractarea unor sarcini grele.

In cazul in care trebuie sa transporti o remorca pentru cai, vei avea nevoie de o masina puternica, aceasta fiind 4x4. Cele mai bune masini sunt Volkswagen Touareg si Land Rover Discovery, care pot tracta orice fel de masini.

5. Cele mai bune masini pentru tractarea unor sarcini medii.

In cazul in care doriti sa tractati o rulota, o barca sau o masina care nu are o greutate foarte mare, este ideal sa aveti o masina 4x4, cele mai bune masini fiind Audi Q5, Honda CR-V si Skoda Yeti.

6. Carligele de remorcare

Majoritatea producatorilor de automobile ofera propriile bare de remorcare, dintre care unele au avantajul de a fi ascunse in momentele in care nu sunt utilizate, acestea fiind ideale.

7. Diesel sau benzina?

Motoarele diesel au o putere de tragere extraordinare de mare acestea fiind motoare de alegere pentru autoturisme de tractari auto, mai ales deoarece consumul de combustibil este mult mai bun.